Van Wellen

De locaties van Van Wellen Real Estate Development worden zeer zorgvuldig uitgekozen, waarbij de focus ligt op de strategische ligging en de inspirerende plekken die rust met bereikbaarheid verzoenen. Hierbij zoeken wij voornamelijk naar (historische) sites in een stadskern of sites in de nabijheid van vergezichten die gekenmerkt worden door groen-blauwe natuurelementen. De projecten worden gerealiseerd met respect voor buurt en omgeving , waarbij er gestreefd wordt om alles zoveel mogelijk op te laten gaan in het geheel.

Architectuur staat bij Van Wellen Real Estate Development centraal. Wij vinden het belangrijk om de nadruk te leggen op kwalitatief hoogstaande architectuur. Van Wellen Real Estate Development werkt dan ook enkel samen met gerenommeerde architecten om kwalitatieve , tijdloze projecten te kunnen garanderen waarbij design gecombineerd wordt met respect voor het stedenbouwkundig verleden.

Van Wellen Real Estate Development bekijkt voor elk project hoe het aspect “mobiliteit” het best inpast in de specifieke situatie.
Door het opmaken van onafhankelijke mobiliteitsstudies wordt de overlast van het woon-werkverkeer tot het minimum beperkt en wordt er gekeken wat de mogelijkheden zijn voor het integreren van deelwagens en -fietsen in het project.

Duurzaamheid gaat verder dan enkel de juiste materiaalkeuze, het toepassen van hernieuwbare energie of het beperken van omgevingslast. Van Wellen Real Estate Development wil het comfort van de bewoners bevorderen door duurzame en circulaire alternatieven aan te bieden voor dagelijkse activiteiten. We denken hierbij aan het gebruik van zonnepanelen, regenwaterrecuperatie, geothermie , ventilatie maar ook aan de voorziening van laadpalen voor elektrische wagens.
Vanuit het perspectief van een circulaire economie overweegt Van Wellen Real Estate development verschillende strategieën en innoverende economische modellen om materialen en producten zo hoogwaardig mogelijk in te zetten. Er zal geïnvesteerd worden in systemen voor het delen en collectief gebruiken van producten en uitrustingen.

Van Wellen Real Estate Development steekt de natuur een handje toe door projecten te ontwikkelen waarin zoveel mogelijk gewerkt wordt met binnentuinen, patio’s , verticale tuinen ,groene wanden en waterpartijen.
Zo wordt er zowel meegewerkt aan een groenere en gezondere woonomgeving als aan een duurzame ecologische architectuur. Het is onze bedoeling om te streven naar goed leefbare woon-en werkomstandigheden die door serieuze inspanningen , CO2-neutraal gebouwd zullen worden .

Verder kijken dan de huidig opgelegde bouwnormen is voor ons bedrijf een absolute prioriteit.
Zo willen wij de energienormen die in 2020 standaard gehaald moeten worden, vandaag al hanteren. Als projectontwikkelaar voelt Van Wellen Real Estate Development zich mee verantwoordelijk voor de wereld van morgen. Hiervoor zal de energie die we verbruiken in de eerste plaats afkomstig zijn van wind , zon of andere natuurlijke bronnen.
Met het idee dat energie een steeds belangrijkere rol zal krijgen in onze samenleving, gaan we de grenzen van isolatie en energiezuinigheid verleggen. Door alle mogelijkheden van hernieuwbare energie te exploiteren en door concepten van EPB en BEN te verscherpen , bewijzen we dat we willen bouwen aan een zorgeloze toekomst.

Van Wellen Real Estate Development wil graag uw nieuwe partner worden voor het ontwikkelen van woonprojecten met nadruk op de circulaire toekomst. Om de beste kwaliteit te garanderen streven wij ernaar om langdurige relaties op te bouwen met klanten, aannemers en leveranciers.
Samenwerkingen op maat, rekening houdend met uw specifieke noden, vormen de basis voor het vinden van de meest adequate totaaloplossing.
Wij wensen samen met onze partners nieuwe ideeën en visies voor een positieve toekomst te creëren.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info